top of page

Pécsi Egyetemi Napok (PEN) 2024 & MyTix jegyértékesítő szoftver

A Pécsi Egyetemi Napok (PEN) 2024 ismét lenyűgözte a résztvevőket május 10. és 12. között, számtalan izgalmas programmal, koncerttel és kulturális eseménnyel. A rendezvény különlegessége a gazdag zenei kínálat volt, ahol hazai és nemzetközi előadók léptek fel, garantálva a felejthetetlen élményt.

 

Pécsi Egyetemi Napok (PEN) 2024 & MyTix jegyértékesítő szoftver cover

 

MyTix: Az Új Jegyértékesítési Rendszer Debütálása


A PEN 2024 nem csupán a szórakozásról szólt, hanem egy innovatív jegyértékesítési rendszer, a MyTix nagy debütálásáról is. A MyTix rendszert a K3Net fejlesztette, és a rendezvény alatt remekül szerepelt. A jegyeladás mind online, mind helyszíni formában zajlott, és a beléptetés problémamentesen alakult, leállások nélkül.


Pécsi Egyetemi Napok (PEN) 2024 & MyTix jegyértékesítő szoftver

Miért a MyTix jegyértékesítő rendszert használta a Pécsi Egyetemi Napok?


A MyTix rendszer használatával a jegyvásárlás és beléptetés egyszerűbbé és kényelmesebbé vált. A következő előnyökkel járt:

  1. Gyors és egyszerű online jegyvásárlás: Néhány kattintással megvásárolhatók a jegyek.

  2. Papírmentes beléptetés: Digitális jegyekkel egyszerűbb és környezetbarát megoldás.

  3. Biztonságos fizetés: Különféle biztonságos fizetési módok.

A MyTix debütálása során bizonyította, hogy képes kezelni a nagy létszámú események jegyértékesítését és beléptetését is, problémák nélkül.



Pécsi Egyetemi Napok (PEN) 2024 jegyeladása a MyTix jegyértékesítő szoftveren keresztül

 

PEN 2024: Egy Felejthetetlen Élmény


A Pécsi Egyetemi Napok 2024 minden szempontból emlékezetes esemény volt. A gazdag programkínálat, a különféle zenei és kulturális események, valamint a MyTix rendszerének gördülékeny működése egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy a résztvevők felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak. Ha idén nem sikerült eljutnod, ne aggódj – a jövő évi PEN még nagyobb és izgalmasabb lesz!

8 megtekintés0 hozzászólás

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page