top of page

Sportesemény és a MyTix online jegyértékesítés, avagy sportból a legtöbbet!

Frissítve: jún. 10.

A sportrendezvények világában az online jegyértékesítés egyre nagyobb szerepet kap. Az internet adta lehetőségek révén a jegyvásárlás gyorsabb, kényelmesebb és biztonságosabb, mint valaha. Az online platformok segítségével a nézők egyszerűen és gyorsan juthatnak hozzá jegyeikhez, míg a sportesemény szervezői hatékonyabban kezelhetik a jegyértékesítést és a beléptetést.



Sportesemény és a MyTix online jegyértékesítés, avagy sportból a legtöbbet!
Fotó: Csobán Róbert / Kozármisleny KA


MyTix: Az online jegyértékesítés új dimenziója sportrendezvény szervezéséhez


A MyTix egy innovatív online jegyértékesítő platform, amely forradalmasítja a sportesemény alatti jegyeladást. Az egyszerű és átlátható kezelőfelület lehetővé teszi a gyors és hatékony jegyvásárlást, valamint a sportesemény teljes körű menedzselését. A MyTix jegyrendszert a K3Net csapata fejlesztette.


Az online jegyértékesítés előnyei sportesemény szervezésekor


Központi adminisztráció és jegykezelés


A MyTix online adminisztrációs felülete lehetővé teszi a sportrendezvények jegyértékesítésének egy helyen történő kezelését. Az átlátható menüpontok és a könnyen navigálható felület révén a szervezők egyszerűen hozhatnak létre különböző jegykategóriákat, beleértve a VIP jegyeket is. A sportesemény szervezői gyorsan és hatékonyan kezelhetik a jegyeket, ami megkönnyíti a sportrendezvények komplett lebonyolítását.


Sportesemény és a MyTix online jegyértékesítés, avagy sportból a legtöbbet!

  

Gyors és pontos statisztikák


A MyTix statisztikai modulja lehetővé teszi a jegyértékesítési adatok valós idejű nyomon követését. A szervezők bármikor hozzáférhetnek a pénzügyi adatokhoz, valamint az eladott és elérhető jegyek számához. Az adatok egyszerűen exportálhatók excel formátumban, ami nagyban megkönnyíti a sportrendezvények adminisztrációját.


Hatékony beléptetés és jogosultságkezelés


A MyTix rendszere biztosítja a helyszíni beléptetés gyors és hatékony lebonyolítását. A beléptető személyzet számára külön jogosultságok adhatók, ami biztosítja, hogy csak a megfelelő kolléga érvényesíthesse a jegyeket. Az androidos alkalmazás egyszerűen kezelhető, így a beléptetés gördülékenyen zajlik, ami különösen fontos a nagyobb lélegzetvételű sportesemény esetében.


Kozármisleny Kézilabda Akadémia tapasztalatai a MyTix jegyértékesítő rendszerrel


A Kozármisleny Kézilabda Akadémia, amely a Baranya vármegyei női kézilabda egyik meghatározó csapata, az idei szezonban az Magyar Nemzeti Bajnokság első osztályában szerepelt. A csapat a MyTix online jegyértékesítő platform segítségével adat el jegyeit, ami jelentős könnyebbséget és extra bevételt nyújtott számukra.


Véleményük a MyTix jegyrendszerről


Több szempontból is megkönnyíti az életünket a MyTix. Segítségével egy helyen tudjuk követni az eseményeinket, illetve az azokra létrehozott jegyeket. Az online admin felület egyszerűen, gyorsan, és átláthatóan kezelhető. Könnyen és gyorsan hozhatjuk létre az adott eseményt, amelynél a különböző jegykategóriák is nagyszerűen elkülöníthetőek. Kéréseinkre, kérdéseinkre gyors reakciót kapunk a fejlesztőktől. A statisztika modullal pedig minden pillanatban követni tudjuk a pénzügyi adatokat, valamint, hogy mennyi eladott, és eladható jegy maradt még az adott mérkőzésre, rendezvényre. A helyszíni beléptetés gyorsan, és könnyen kezelhető, ami pedig fontos volt szempontunkból, hogy a beléptető személyzet elhelyezkedésétől függően ki tudtuk osztani számukra a megfelelő jogosultságokat az admin által, így a vendégek jegyét a hazai bejáratnál dolgozó kolléga nem tudta érvényesíteni, és ugyan így fordítva. Az androidos alkalmazás egyszerűen és gyorsan használható. Több mint kétezer jegyet adtunk el, illetve nézőt léptettünk be a MyTix segítségével a mérkőzésekre mindenféle fennakadás, vagy probléma nélkül! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk az együttműködést a MyTix csapatával!

Összegzés: Miért érdemes a MyTix-et választani a sportresemény jegyértékesítéséhez?


A MyTix online jegyértékesítő platform a sportesemény szervezői számára megkönnyíti a jegyek értékesítését és a beléptetést, miközben a nézők számára is kényelmes és gyors megoldást kínál. A Kozármisleny Kézilabda Akadémia pozitív tapasztalatai is bizonyítják, hogy a MyTix megbízható és hatékony megoldás minden sportesemény számára. Próbálja ki Ön is a MyTix-et, és emelje új szintre sportrendezvényeinek szervezését!


A sportrendezvények és az online jegyértékesítés területén a MyTix a jövő útját jelenti. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és csatlakozzon a MyTix-et választó elégedett szervezők táborához!

12 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page